Rodoksella kannattaa ehdottomasti maistaa kreikkalaisia herkkuja, kuten viininlehtikääryleitä, moussakaa, täytettyjä paprikoita ja tomaatteja, tzatzikia, kreikkalaista salaattia ja fetajuustoa. Meren antimia ei sovi unohtaa, etenkään herkullista mustekalaa.

Demis

Rodoksen suomalainen ravintola, Demis, on toiminut saarella jo 40 vuoden ajan. Ravintolaan on helppo kielitaidottomankin tulla. Ruokalistat ovat suomeksi, ja kaikki tarjoilijat puhuvat suomea. Demiksestä löytyy aina myös suomalaista juttu- ja tanssiseuraa. Ravintola Demis sijaitsee osoitteessa Papanikolau 12.

Tamam

Ravintolassa tarjotaan perinteistä kreikkalaista ruokaa sekä muun Välimeren aterioita. Paikka tarjoaa herkullista ja edullista ruokaa, ja palvelu on ystävällistä. Päivällisaikaan kannattaa varautua jonottamaan, sillä ravintola on melko pieni. Avoinna ma-su klo 13–22. Tamam sijaitsee osoitteessa  G. Leontros 1.

Dafni

Ravintola tarjoaa intialaista ja kreikkalaista ruokaa. Tässä pienellä sivukujalla sijaitsevassa ravintolassa on hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Avoinna ma-su klo 11–23. Dafni sijaitsee osoitteessa Themistokleous 1–3.

Hermes

Tämä suosittu ravintola sijaitsee vanhassakaupungissa. Ravintolassa on hyvää ja edullista ruokaa sekä ystävällinen palvelu. Lounas maksaa noin 10 euroa. Avoinna ma-su klo 8.00–0.00. Hermes sijaitsee osoitteessa Sofokleous 7.

Kathopoulis Family Restaurant

Kathopouliksen perheravintola tarjoaa kreikkalaista ja italialaista ruokaa. Ravintolassa on hyvä palvelu ja ruoka. Avoinna ma-su klo 8.00–0.00.  Ravintola sijaitsee osoitteessa Themistokleous 5–7.


Kommentit

Ruokailu — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>