Rodoksen itäpuolella sijaitsevassa Kolimbian kylässä on kauniita rantoja, joilla seisoo moderneja hotelleja. Ne tarjoavat matkailijalle paljon mukavuuksia rentouttavaan ja leppoisaan lomanviettoon. Ilmeeltään kylä poikkeaa jokseenkin perinteisistä kreikkalaiskylistä, se nimittäin on italialaisten rakentama. Tuo vaikutelma elää kylän rakennuksissa edelleen vahvana.

Alue on ihanteellinen niin pienien kuin suurten kalojen narraamiseen, ja Kolimbian edustalla on kaksi lahdenpoukamaa ja niiden upeat rannat. Kylän pohjoispuolella seisoo Paramythiaksen luostari, jossa kannattaa käydä hiljentymässä ja ihailemassa kauniita ortodoksisia ikoneita.

Kylä soveltuu ihanteellisesti lapsiperheille ja jo hieman varttuneemmille matkailijoille, jotka kaipaavat rauhallista miljöötä ja meluttomia yöunia. Sen erikoisuus on muuten italialaisilmeen lisäksi eurooppalaiselta kalskahtavat kadunnimet, joissa on kunnioitettu esimerkiksi Lontoota, Tukholmaa ja Pariisia, Helsinki on kuitenkin unohtunut!

Kolimbia sijaitsee itse asiassa aivan Rodos-kaupungin ja Lindoksen puolivälissä, joten kummassakin kannattaa käydä loman aikana.


Kommentit

Kolimbia — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>