• Venetsialainen satama-alue: Hanian Venetsialainen satama-alue tarjoaa kauniin ympäristön kävelyretkelle. Alueella on viehättäviä kahviloita ja ravintoloita, joista voi ihailla merimaisemia. Satama-alueella sijaitsee myös joitakin historiallisia rakennuksia ja museoita.
  • Eteläisen sataman puistikko: Hanian eteläisen sataman puistikko tarjoaa vihreää nurmikkoa ja varjoisia puita, joissa voi istahtaa rentoutumaan. Puistossa on myös leikkipaikkoja lapsille sekä penkkejä, joissa voi istua ja nauttia merinäkymistä.
  • Kiposin puisto: Hanian Kiposin puisto sijaitsee kätevästi kaupungin keskustassa. Puistosta löytyy kävelyreittejä, penkkejä lepotaukoa varten sekä kaunista vihreää nurmikkoa. Paikalliset käyttävät puistoa usein ulkoiluun ja piknikille.
  • Eleftherios Venizelos -puisto: Hanian Eleftherios Venizelos -puisto sijaitsee kauniilla paikalla kukkulalla. Puistosta avautuu upea näköala kaupungin yli ja siellä voi ihailla myös Venetsialaista satamaa. Puistossa on myös patsas Eleftherios Venizelosista, Kreikan entisestä pääministeristä.
  • Aleksanterin puistikko: Hanian Aleksanterin puistikko on viihtyisä puisto kaupungin keskustassa. Puistosta löytyy palmuja, lehtipuita ja penkkejä, joissa voi istua ja nauttia raikkaasta ilmasta. Puistoon on myös helppo poiketa shoppailun tai ruokailun lomassa.
  • Nautofeliksen puisto: Hanian Nautofeliksen puisto sijaitsee kaupungin länsiosassa lähellä merenrantaa. Puistossa on viihtyisiä penkkejä, joissa voi istua ja katsella aaltoja. Puistossa on myös leikkipaikkoja lapsille sekä grillipaikkoja piknikin järjestämiseen.
  • Akrotirin puisto: Hanian Akrotirin puisto sijaitsee Akrotirin niemimaalla lähellä Hanian kaupunkia. Puistossa on kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua niemimaan kauniisiin maisemiin. Puiston kallioilta voi ihailla myös upeaa auringonlaskua.
  • Malaksen puistikko: Hanian Malaksen puistikko sijaitsee kaupungin itäosassa, lähellä Venetsialaista satamaa. Puistossa on palmuja, vihreää nurmikkoa ja kukkaistutuksia. Puisto on erityisen suosittu paikka auringonottoon ja rentoutumiseen.
  • Nea Kydonian puisto: Hanian Nea Kydonian puisto sijaitsee kaupungin länsiosassa lähellä ranta-aluetta. Puistosta löytyy kävelyreittejä, penkkejä ja viihtyisiä lepopaikkoja. Puisto on myös suosittu paikka paikallisten ulkoiluun ja liikuntaan.
  • Akrotirin meripuisto: Hanian Akrotirin meripuisto sijaitsee Akrotirin niemimaalla, lähellä Hanian kaupunkia. Puistossa on pieni huvipuisto, jossa voi ajaa liukumäkiä ja osallistua erilaisiin vesipeleihin. Meripuistosta löytyy myös ravintoloita ja kahviloita.

[subpages]