Ibiza tunnetaan ympäri maailman eläväisestä yöelämästään ja upeista rannoistaan, mutta saaren ruokakulttuuri houkuttelee myös ruoan ystäviä ympäri maailman. Ibizalla on lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ruokia ja kansainvälisiä herkkuja.

Yksi Ibizan suosituimmista ravintoloista on esimerkiksi El Portalon. Tämä elegantti ravintola sijaitsee Ibizan vanhassa kaupungissa Dalt Villassa ja tarjoaa herkullisia Välimeren makuja. El Portalon kannattaa varata etukäteen, sillä ravintola on usein täynnä paikallisia asukkaita ja turisteja.

Toinen suosittu ravintola Ibizalla on La Paloma. Tämä viehättävä ja rustiikkinen ravintola sijaitsee San Lorenzon kylässä saaren pohjoisosassa. La Paloma tarjoilee terveellisiä ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja ruokia, kuten salaatteja, pasta-annoksia ja paikallisia erikoisuuksia.

Toinen suosittu ruokapaikka Ibizalla on Aubergine. Tämä luomuravintola sijaitsee saaren sisämaassa, Santa Gertrudiksen kylässä. Aubergine tarjoaa herkullista kasvisruokaa, jota voi nauttia upeassa puutarha-alueella ravintolan vieressä.

Jos kaipaat jotain erilaista, kannattaa vierailla Babylon Beach Clubissa. Tämä rento ja rantailmeinen ravintola sijaitsee Santa Eulalian rannalla ja tarjoaa herkullisia aasialaisia ja välimerellisiä ruokia. Lisäksi Babylon Beach Clubin ilmapiiri on rento ja ravintolan terassilta voi ihailla upeita merinäkymiä.

Näiden ravintoloiden lisäksi on monia muita herkullisia ruokapaikkoja Ibizalla. Saarella on tarjolla vaihtoehtoja niin perinteisen iberialaisen ruoan ystäville, kuten tapas- ja paella-ravintoloita, kuin myös kansainvälisesti vaikutteisia ravintoloita. Ibizan ruokakulttuuri tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja on ehdoton osa saaren tunnelmaa.

 • El Olivo: Ibizan suosituimpiin ravintoloihin kuuluva El Olivo tarjoaa herkullisia Välimeren ruokia upealla merinäköalalla.
 • La Brasa: La Brasassa voit nauttia herkullisista grillatuista liha- ja kalavaihtoehdoista Ibizan tunnelmallisessa ilmapiirissä.
 • Bambuddha: Bambuddha on Ibizan suosituin aasialainen ravintola, joka tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ja japanilaisia ruokia.
 • Amante: Amante on ainutlaatuinen ravintola, joka tarjoaa upeat näköalat merelle ja herkullista Välimeren ruokaa romanttisessa ympäristössä.
 • Nassau Beach Club: Nassau Beach Clubilla voit nauttia rentouttavasta rantatunnelmasta samalla kun maistelet herkullisia cocktail- ja ruokavaihtoehtoja.
 • Casa Colonial: Casa Colonial tarjoaa perinteistä espanjalaista ruokaa Ibizan kauniissa ja historiallisessa ympäristössä.
 • Sa Capella: Sa Capella on historiallinen ravintola, joka sijaitsee vanhassa kirkossa ja tarjoaa herkullista Ibizan ruokaa.
 • Can Pilot: Can Pilot on paikallinen ravintola, jossa voit maistella perinteistä paikallista ruokaa rennossa ilmapiirissä.
 • Cotton Beach Club: Cotton Beach Clubilla voit nauttia herkullisia ruokia ja cocktaileja samalla kun ihailet upeita merinäköaloja.
 • El Chiringuito: El Chiringuito on suosittu rantaravintola, joka tarjoaa herkullisia Välimeren ruokia rennossa rantatunnelmassa.
 • El Bigotes: El Bigotes on suosittu kalastajien ravintola, joka tarjoilee tuoreita kalaruokia Ibizan ainutlaatuisessa ympäristössä.
 • Ses Boques: Ses Boques on viehättävä rantaravintola, jossa voit nauttia herkullisista kalaruokia samalla kun ihailet kauniita auringonlaskuja.
 • Passion Cafe: Passion Cafe tarjoaa terveellisiä ja herkullisia aamiaisia, lounaita ja illallisia Ibizan kaupungin sydämessä.
 • La Granja: La Granja on ainutlaatuinen maatila ja ravintola, joka tarjoaa luomutuotettua ruokaa Ibizan kauniissa maaseutuympäristössä.

Ibiza on tunnettu paitsi upeista rannoistaan ja vilkkaasta yöelämästään, myös laajasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Saarella voi nauttia herkullisista paikallisista herkuista, maistella kansainvälisiä ruokalajeja sekä viettää romanttisia illallisia meren äärellä. Ibiza tarjoaa jotain jokaiseen makuun ja budjettiin sopivaa.

Artikkelimme Ibizan suosituimmista ravintoloista pyrkii avaamaan matkailijoille saaren parhaat kulinaristiset elämykset. Kerromme, missä kannattaa maistaa paikallisia erikoisuuksia, missä on parhaat illalliset auringonlaskun aikaan, sekä missä viihtyvät myös vegaanit ja gluteenittomia ruokia suosivat.

Ibizan ravintolat ovat todella suosittuja, joten varaa pöytä hyvissä ajoin etukäteen, ettei suosikkiravintolasi ole täynnä. Voit myös lukea ravintoloiden arvosteluja ja kommentteja tällä sivulla tai ravintoloiden omilla alasivuilla ennen päätöksen tekemistä. Jaa myös arvokasta tietoa sosiaalisessa mediassa, jotta muutkin matkailijat voivat löytää parhaat paikat nauttia Ibizan gastronomisista herkuista.

Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua löytämään Ibizan parhaat ruokapaikat ja tarjoaa tietoa saaren monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Muistathan, että ravintoloiden ilmapiiri ja menu voivat vaihdella sesongeittain, joten varmista, että tieto on ajankohtaista ennen vierailua. Nauti Ibizan ruokaelämyksistä ja hyvää ruokahalua!