• Musée du Panthéon National Haïtien, Port-au-Prince – Musée du Panthéon National Haïtien sijaitsee Port-au-Princen kaupungissa ja se on pyhitetty Haitin kansallisille sankareille. Museossa voi tutustua Haitin historiaan ja kulttuuriin erilaisten näyttelyiden, kokoelmien ja taiteen avulla.
  • Musée d’Art Haïtien, Port-au-Prince – Musée d’Art Haïtien sijaitsee Port-au-Princen kaupungissa ja se esittelee haitilaista taidetta eri aikakausilta. Museossa voi ihailla maalauksia, veistoksia ja muita taiteellisia teoksia, jotka kertovat Haitiin liittyvistä tarinoista ja kulttuurista.
  • Musée Ogier-Fombrun, Montrouis – Musée Ogier-Fombrun sijaitsee Montrouisin kaupungissa ja se tarjoaa mahdollisuuden tutustua Haitin maatalouteen, historiaan ja perinteisiin. Museon näyttelyissä voi oppia muun muassa haitilaisesta ruoasta, maanviljelystä ja alkuperäiskansojen kulttuurista.
  • Musée du Canevas et de la Broderie, Port-au-Prince – Musée du Canevas et de la Broderie sijaitsee Port-au-Princen kaupungissa ja se keskittyy käsityötaiteeseen, erityisesti kirjontaan ja kangaspuilla tehdyistä töistä. Museossa voi ihailla kauniita kirjontatöitä ja oppia haitilaisesta käsityöperinteestä.
  • Musée de Coutumier de Port-Salut, Port-Salut – Musée de Coutumier de Port-Salut sijaitsee Port-Salutin kaupungissa ja se esittelee alueen tapoja, perinteitä ja kulttuuria. Museossa voi tutustua paikallisten pukeutumistapoihin, seremonioihin ja muihin perinteisiin käytäntöihin.