Thaimaan suurin saari Phuket on yksi maan suosituimmista lomakohteista. Erityisesti lapsiperheiden suosima saari on valkoisten hiekkarantojensa ja vesiaktiviteettiensa ansiosta erityisen hyvä kohde vesipedoille, jotka eivät saa turkoosin värisestä merivedestä tarpeekseen.

Tunnetuimmat Phuketin rannat ovat Patong Beach, Karon Beach sekä Kata Beach. Rannat sijaitsevat saaren länsipuolella, aivan kuten myös saaren kiinnostavimmat nähtävyydetkin. Neljän kilometrin pituinen Patong on vilkas ja tällä rannalla palvelu pelaa. Saaren parhaan yöelämän voi löytää myös juuri tältä rannalta. Karon Beach on tunnettu samettisesta puuterihiekastaan ja useista vesiurheilumahdollisuuksistaan. Tällä rannalla nälkä ei pääse yllättämään auringonpalvojia, siitä pitävät huolen useat ravintolat ja rantabaarit. Kata Beach on lapsiperheiden suosima matalan rannan ansiosta ja myös täältä löytyy lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Mikäli rannalla makaaminen alkaa kyllästyttämään, tarjoaa Phuket laajan valikoiman erilaisia aktiviteetteja. Alueen suosituin retkikohde on ehdottomasti 50 kilometrin päässä sijaitseva Kho Phi Phi –saaret. Upeat maisemat, turkoosi meri sekä saarten aktiviteetit pitävät hymyn vierailijoiden kasvolla aamusta iltaan. Myöskään majoittuminen saarilla ei ole ongelma ja yöpyminen bungalowissa meren äärellä on unohtumaton kokemus.

Lasten mieleen ovat Phuketin Aquarium, jossa on esillä satoja kaloja ja muita mereneläviä. Aikuisten ja myös perheen pienimpien makuun on teemapuisto Fantasea, joka on keskittynyt iltaelämän viettoon. Alueella on ravintoloita, kauppoja, pelihalleja ja huvittelulaitteita. Täällä pääsee maistelemaan myös thaimaalaisen keittiön parhaita herkkuja valtavassa buffet ravintolassa. Illan kruunaa erilaiset näytökset ja show’t.

Phuket muualle verkossa: