Monien suomalaisten matkailijoiden suosikkikohde, Kos, on pieni saari Kreikan pohjois-osassa lähellä Turkin rannikkoa. Kos on tunnettu upeasta luonnostaan, jonka kauneus tekee matkasta Kosin saarelle unohtumattoman ja ikimuistoisen kokemuksen. Näyttävät kukkaistutukset, puistot ja kaikin puolin kuvaukselliset maisemat tekevät saaresta jokaisen matkailijan unelmalomakohteen. Loivat rannat ja kirkkaana hohtava vesi tekevät Kosista myös loistavan rantalomakohteen, joka soveltuu mainiosti myös lasten kanssa matkaavalle.

Saaren tunnelmalliset maisemat, ravintolat ja kauniit rakennukset luovat myös oivat puitteet romanttiselle lomalle oman kullan kanssa. Monelle suomalaiselle matkaajalle entuudestaan tuttu kreikkalainen keittiö on Kosilla edustettuna lukemattomien kahviloiden ja hyvien ravintoloiden voimin – koe nyt kreikkalainen keittiö paikan päällä, ja maista herkkuja, joista et ole aiemmin vielä kuullutkaan! Saaren monipuolinen ja laadukas hotellitarjonta hakee vertaistaan – Kosilla voit lomailla tyylillä, ja nauttia iltaelämästä sen moderneissa baareissa ja diskoissa.

Mikäli olet urheilullinen ja haluat lomallakin viettää hetkiä liikunnan parissa, Kos tarjoaa tähänkin loistavat puitteet! Voit uida rantojen kirkkaissa ja virkistävissä vesissä, kävellä ja lenkkeillä mielenkiintoisia reittejä läpi puistojen ja kaupungin katujen tai vaikkapa kokeilla sukeltamista – valinta on sinun. Kos on monipuolinen lomakohde, jonne kannattaa varata lähtö tai äkkilähtö heti – matka tälle saarelle on kokemus, josta et halua jäädä paitsi. Suomalaisten matkailijoiden rakastama suosikkikohde ihastuttaa vuodesta toiseen, halusit sitten aktiiviloman tai rentoutua rannalla kirjan kanssa loikoillen – tämä tunnelmallinen ja pieni kreikkalainen saari kannattaa kokea, ja mikä onkaan piristävämpää, kuin matka aurinkoon keskellä synkkää vuoden aikaa.